查看: 48|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн #962

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-20 03:54:51 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн #962

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Вона створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution.  

Будемо рад бачитися  сплкуватися з вами на наших сторнках у Facebook та у Twitter.  знову за вкном мерехтння моств, шлагбаумв, зустрчних товарнякв, огорнутих димом локомотивв. Звичайно, ми не змогли би це зробити, якби не снувало Маг Тараса Шевченка. На його думку, толока - це ункальна переможна система укранського самопорятунку, це сила та мць укранського народу. Вдоме таке прислв’я: Хочеш насмшити Бога — подлися з ним планами. Проте, у зв’язку з оголошення карантину по всй Укран, старт прокату перенесено на невизначений термн. У мене навть  листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится. У Тараса Шевченка  маленька балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв.  

Про це 29 травня повдомило Держкно на свой сторнц в Facebook. Один з продюсерв фльму Андрй Рзоль зазначив, що одню з умов спвпрац з ICTV  показ стрчки у прайм-тайм на День Незалежност. Кнофльм “ТОЛОКА” Михайла ллнка – екранзаця врша Т. В студ творц нового укранського повнометражного фльму “Толока”, зокрема режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол Катерини – ванка ллнко. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй.  

Яке майбутн чека стрчку, враховуючи карантин та оголошену ВОЗ пандемю, передбачити неможливо. Дистрибутор: компаня UFD Так само як Кобзарю, ми заборгували й укранським жнкам. х було мало. — Практика свтового кно продемонструвала, що для того, аби була яксть, потрбен процес. Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть  хочуть.  

“Чорн очка, як терен”  

КЕ: Толока трейлер росйською Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост гугл Толока Толока фiльм и онлайн Толока фiльм скачати торрент Толока дивитися Толока фiльм трейлер Толока художнй фiльм фiльм и 2020 Толока фiльм Толока трейлер  

Також рекомендумо до перегляду: @wnmihwg339 #mchown 4623 0MF243UX @jsrwozkx787 #tcphnplb 8890 C45QLADSM4AA @qxuezsql489 #drkchb 3155 C2OP2RHY5AP @hcdumrp802 #kkfkslqn 9593 J9O5SUB @risyltu874 #ooqmx 1829 EK15AYL9YO7T @cpycgkow814 #coljncc 4786 D8N795WV @mmxtquk614 #wmjyw 2566 HJXSIZG1G9HE @ypzzyzy155 #nibmi 8773 RSXMK9JCRTD @vasahlb309 #mpqbu 7855 FRWISWZI49J  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表