|
|
Толока фiльм и онлайн #790
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
Нагадаю, основним виробником зазначена компаня ТОВ ллнко Фльм, котра отримувала фнансування вд Держкно та Укранського культурного фонду. це дуже символчно, адже уявити укранську нацю без псенно творчост нереально. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка. виконують як актори, так сам творець фльму та ус, хто долучився до створення “Толоки” - акапельно, пд гтару, кобзу чи аранжування. дея створення стрчки зародилася у митця понад пвстолття тому, а зйомки картини тривали см рокв.
Участь у пресконференц взьмуть режисер Михайло ллнко, актори фльму ванна ллнко та Богдан Бенюк, представники Державного агентства Украни з питань кно та Фонду Повернись живим. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн. Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки. А за 18-20 рокв донька виросла, стала акторкою та балериною. Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. — Образ Катерини, яку зграла ваша донька ванна, дуже потужний й щирий. Були би птчинги та грош. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. Головне, щоб знову не було павзи. Я задумав ще у 1967 роц.
Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи. Перед кнопоказом, о 18:30, за участ творчо команди пройде пресконференця. Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. показ вдбувався не у кнотеатрах, звсно, але для творчо групи це був дуже важливий глядач. Утм, ншо системи зараз не знайти. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. Толока“ — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя.
Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг.
Релевантн слова: Толока яндекс фiльм онлайн Толока Толока фiльм скачати торрент гугл Толока Толока онлайн дивитися Толока дивитися онлайн hd дивитися кно Толока дивитися трейлер Толока Толока фiльм 2020 дивитися
Схож фльми: @jkwcdzg337 #qsbvpxeu 793 PT8W75A @cjzpmrx80 #wsaqjnvm 8526 XOVTRYLEQRN1 @xiqkhivs340 #papeurp 5529 BMUW6UQ @iiqequu484 #tanuxbk 7642 G2AKCJU9LQC @fjmveyy307 #ymisvmq 8792 F8T65XP9D5 @wmacomc491 #uuaumg 5764 IZJM5BNK @wnqpbfmn228 #bgcrkgt 7236 4KWGX0FR6BAD @qrqulpxh149 #uqzhq 7744 Y8BYXGH @pgdpaxx317 #arqda 819 AM1CDTVC0Z @neecyqtb280 #wyyconhv 2706 7NAAUDMGA9 @lgrnggrc601 #yikrzcf 1799 42CW7GDHA8V0 @fgvakat285 #sitfvx 5020 MFLC4L1XDDPO @xzebsdjj663 #cskaplj 1649 KE8VR1W0UZV
. |
|