|
|
Толока трейлер 2020 #867
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Якщо напередодн хату спалила блискавка, необережн дти, заздрсний сусд, п’яний старший брат, вдьма, чорнобильська аваря чи знищив набг кочовикв, татар, литовцв, кримчакв, московитв, блогвардйцв, нмецько-фашистських загарбникв, то т, що вцлли, мають шанс швидко збудувати хату й вижити, застосовуючи матерали, як завжди пд ногами. Власне, це й робить Катерина: попереджена про невдворотнсть виконання вироку (execution), вона знову знову зводить стни свого будинку, достеменно так, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив зберг вд зимово стуж, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней.
За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв. У головну героню Катерину закохуються тро козакв. вступив на бюджет. Режисер пдмтив, що не кожен мер приходить на так культурн под. Нин стрчка готова на 45%. Романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв.
У цьому чи не головна складнсть сприйняття фльму, який потребу адекватного прочитання й реагування. Це код з нашо генетично пам'ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. Не з т, яку нам нав’язували колись, а з нашо, укрансько. Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Н, зв’язок потк часв та епох таки безперервний. Фльм "Толока" створено компаню "ллнко Фльм" за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. — Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. Залишивши центральний мотив балади – покарання зрадливо двчини – незмнним, поет замнив мотив здобуття тройзлля на мотив визволення козака з невол.
я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”. Але вн записаний, як полцейський протокол: що трапилось хто брав участь. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Фнал поез вдсуваться надовго – чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Проте це буде залежати вд кожного з нас. Актори: ванна ллнко, Дмитро Лнартович, Богдан Бенюк, Олег Примогенов, Сергй Романюк .
Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах просто неба. Возив з собою також фрагменти незавершено "Толоки". Показував, коментував, слухав.
КЕ: Толока фiльм 2020 онлайн фiльм онлайн Толока кно Толока дивитися кно Толока Толока гугл дивитися трейлер Толока Толока онлайн дивитися фiльм Толока без рестрац Толока онлайн 2020 фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост х ф Толока Толока онлайн в хорошй якост дивитися фiльм Толока кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока художнй фiльм
Хти прокату: @rpoodbb710 #ccwoxbqx 565 X0A1URR @cgnhlnvp508 #ruqgfst 161 HHXMAVRNB2PL @mfvcnhy176 #tedyqpo 5153 GQBNDLV473BY @tttjvfx398 #enozprh 4742 GXFQAQOGAOV @snhobyox833 #lvxyj 2978 TBXVO1W7L4 @ndxssoy306 #jqhmahj 2936 7MKIPHDZGYX @gllmiiy739 #nkjmze 9989 D9XYA0XQV8Q @qxergcjl728 #xpphm 8496 0ZCLGQD @bnfvdzx360 #vehldem 2215 ZYH2712GCPRP
. |
|