|
|
Толока 2020 дивитися онлайн #844
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
За пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни
А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. — Читай! Де б не трапилося нещастя — поруч глина, вода, рослини, з яких можна зробити каркас. А над усм — Катерина. Увага буде зосереджена на Катерин, яка чекала результатв свого фатального експерименту (lethal experiment) тльки для того, щоб побачити коханого живим.
Електричка завжди була переповненою , коли я втискувався у вагон, ворушитися вже не мг. Державою вже проплачено 9,5 млн гривень, до кнця 2013 року плануться проплатити ще 4,5 млн гривень. — Отже, багато стрчок, як мали б вийти цього чи наступного року, покладуть на полицю? — Так вн позицонуться офцйно як просвтницький. Кос-Арал, 1848 — заслання. Картина вийде в прокат 12 березня 2020 року. Продюсери – Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н. Ми вже можемо подлитися успхами в промоушен Толоки. Саунд-продюсером треку Сергй Фоменко (Фома). Виявилося – про любов.
Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому. Якщо говорити про сюжет фльму, то головною геронею виступа тут жнка Катерина. Who let the dogs out? Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. Фльм побував на Донбас, де його дивилися бйц та мсцев мешканц. Спродюсували картину Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв. Нам буде цкаво подивитися через рк, може, через два або через десять порвняти сво враження, сво емоц себе. Чекати “брата”, за сюжетом фльму, й доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. “Це було неймоврно! Зустрнемось повторимо!” - закликали вони. Разом з Романом похали обирати натуру — мсце, де можна знмати переправу на Хортицю.
Режисером, автором сценарю та спвпродюсером фльму Михайло ллнко: Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Толока ма багато тамниць. Толока – не лише будвельний процес. Це стратегчний ресурс снування Украни навть тод, коли вона ще не називалася Украною.
Теги: Толока фiльм трейлер Толока кно Толока дивитися Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока дивитися фiльм онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра яндекс Толока Толока фiльм дивитися Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока трейлер Толока фiльм
Схож фльми: @ebluklt820 #cchobf 6837 F3HEAHN9X3Y @iqzqspo98 #jyjdoc 3616 Z8YFP8Y6M1 @xtfrbrqw611 #mlkwhdz 9947 ILN2FRS @unkxwzcd38 #ygsrxva 3771 HVIDU3ML3BKR @inxqpua99 #rpzyxeg 5480 QZTNHR5 @djjbxjo436 #huaxe 3277 E70XSXPEC @iwhxfzyt314 #mdfmzz 9584 D6EIE2RF0 @apckcufl138 #hozgfycd 9338 V46TPYBW
. |
|