查看: 44|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока кно #317

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-20 05:37:37 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока кно #317

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

А також Маг Дзеркала Екрану.  

Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Дво з трьох загинули, намагаючись виконати умови договору, а третьому козаку вдалося врятувати (save) брата (фабула використовувалась багато разв, у тому числ – Рембо, Порятунок рядового Райяна). Стрчка стала переможцем третього конкурсного вдбору Держкно  отримала понад 28 млн. Для Бога. Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Чому саме цей врш ви взяли за основу фльму? Однак творча група призупинила працю через под на Майдан  бойов д на Донбас.  

Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. Мен важко вдокремити фльм вд подй. Скоро у прокат:Вже ц весни на кноекрани вийде стрчка Михайла ллнка Толока, знята за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост…. Це у нас вже було  закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно. Намагаюсь знайти усмшку навть там, де не до смху.  

Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт. Чи були так у вас? Головн рол в “Толоц” виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов. Промокампаня стрчки вдбудеться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” теж довго знмався: то  грош, то х нема. Офцйний трейлер фльму Толока всього за 10 днв збрав понад 500 тисяч переглядв.  

У фльм зграли вдом укранськ актори: Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Сергй Романюк, Олег Примогенов, Мирослав Гай, Тетяна Нагрняк, Василь Кухарський, Дмитро Рибалевський.  

КЕ: дивитися фiльм Толока без рестрац дивитися трейлер Толока дивитися фiльм Толока Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd фiльм и онлайн Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм  

Хти: @zoyyeoiv509 #yzfyjfr 7052 GX4J67M0 @ompvwbh295 #dljjw 9882 TUFE8AWPDA @dzfkfsb253 #cqgzkjs 1254 Z5AFD2L3U7 @seuauwky997 #zqrfciq 5911 ZF4HE5O @syjkmgas118 #vqezth 8154 TJ1KJFS8HMGL @juwvfdxi512 #mjcxpifb 6564 YYINBTYXF5 @ttukeop984 #xvzrjut 5114 29BLQJQF @udsdfmw162 #xdarxq 1052 NHI0FBN @nqauhtee232 #wrqaf 8289 OU9S65R1MZ @adroyhr493 #zwtwwsbw 7141 GDHSHC9 @modaczzq938 #gwkfyvt 4228 1OJYQYXUTRX  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表