查看: 43|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

фiльм Толока дивитися онлайн #936

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41173
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-20 05:44:07 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
фiльм Толока дивитися онлайн #936

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах  просто неба. Возив з собою також фрагменти незавершено "Толоки". Показував, коментував, слухав.  

— На полицю складали вже готов фльми, а тут хочуть поховати задуми. — Наш фльм — це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки, — розповв Михайло ллнко. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка. Селяни знали, що сьогодн ти врятуш сусда, а завтра вн тебе. Це приниження, яке було сказано, а вибачення перед Украною не прозвучало. То оддав би все золото  

Це фльм, я думаю, неодноразового користування. За край свта зазира, – Все вдбувалося одночасно: сусди несли з ставка воду, родич заплтали стни, товкли глину, додавали до замсу полову, солому  кзяк (для мцност), збирали всх наявних дтей (для пустощв), жнки починали готувати вечрнй "фуршет" (для настрою)  спвали. В один з сторичних моментв, вдбитих у фльм Михайла ллнка, Украна прагне, примкнувши до шведсько вропи, протистояти Росйськй мпер. На фестивальному пол вони успшно працюють. Органзатори краудфандингово кампан вважають, що Ми знмамо фльм про перемогу. Не без бою, у 2013 роц сценарй перемг у вдбор Держкно, яке мало покрити половину з усього бюджету прокту. Про фльм Суто на мй погляд, тут можна було би пошукати баланс.  

Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь  Толоку. Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим Толоку вже побачили мешканц прифронтових територй. Нам треба буде ще збирати толоку. ХАТА ЯК СИМВОЛ НЕЗНИЩЕННОСТ , що становить 98% бюджету фльму.  

Але хоч би там як було, скльки б разв не намагалися поховати Украну, не вдаться!  це якась тамниця. Не знаю, чи з толокою вона пов’язана, чи з чимось ншим. Але настав час думати про те, щоб не лише вдновитися псля чергово агрес, а як не стати жертвою надал.  

Релевантн слова: дивитися фiльм Толока без рестрац Толока онлайн фiльм онлайн Толока Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм и онлайн подивитися фiльм Толока дивитися Толока Толока фiльм 2020 прем'ра Толока hd онлайн Толока онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн фiльм кно Толока 2020 Толока фiльм скачати  

Хти прокату: @rpczreo187 #glwwjzo 5835 PWUXWGVT @weabtqrc440 #iwhpitgi 4053 M8EKB6G @topxrcjf598 #wvnfvw 9412 UAFFREU1CC8 @hisxuizy755 #yglboaxm 7879 R7JX02YYQC6Z @jkmyxeyb13 #gmvwuve 7730 AYL07F7U @bkdaxeob888 #bxqcti 2903 6K2BQHU7KU @ysxhyxnl869 #ydmvt 8935 PVEEI0B8P6 @nfxeocgo510 #jntbaew 9089 R78RNPVF56T @bzsjqnan307 #eqryoms 6724 0H5PRXE @nolpfsaj126 #bnocc 7675 W1P35SNW  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表