|
|
Толока скачати торрент в хорошй якост #714
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
"Коли Михайло Юрй сидли на берез Днпра говорили про укранську хату, мен було 10 рокв, - ззнався Богдан Бенюк. - я мав щастя, абсолютно пдсвдомо, попадати на так толоки, як були пов'язан з гуртуванням людей, як пднмали нагальну потрбну рч. Я ставився до цього примно, я бачив, яка кльксть робт виконувалася, наприклад, до третьо-четверто години дня, а потм ц люди вмли дуже гарно вдспвати це, порадти цьому, що вони зробили, це був якийсь такий запас мцност".
Укранський фльм "Толока", знятий за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини", 12 березня вийшов на великий екран. Тему й основн моменти сюжету автор запозичив з народно псн про тройзлля, поширено в багатьох варантах по всй Укран. Але виробнич проблеми й фнансування вплинули на перенесення прем'рних дат. В основ фльму не роман, повсть чи казка, а балада Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Вона – сильна й молода – знову й знову вдбудову затину”, – зазнача режисер Михайло ллнко. Сучасна гбридна вйна – це вйна мфв, наш фльм бере участь у нй на боц Украни, бо ми пропонумо сво верс контрмфв.
Важко знайти фльм, який так концентровано вмща ментальнсть укранства, як це робить Толока. Упродовж перегляду можна почути клька разв у рзному виконанн, окремими уривками або навть окремим роликом наприкнц фльму. Це кно для вдумливого глядача, яке змушу замислюватися над тим, як ми живемо, куди йдемо та що залишимо псля себе. А ще змусить роздумувати, чому сторя повторються щоразу Катерина лишаться без даху над головою. Можливо, це дивний герой, такий як у “Думки мо тих”, нколи абсолютно вдвертий, як у фльм Володимира Тихого “Наш котики”. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Ми, по сут, змнили фнал фльму, вн вийшов на позитив.
Однак рдн, друз, односельц приходили на толоку допомагали збудувати гуртом нову хату. Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. За задумом режисера, першими глядачами “Толоки” стали вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об’днаних сил (ООС). — Укранц справд дуже терпляч. 12-го березня цього року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм “Толока”, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Але, другорядне на Заход, на клька голв вище того, що тут.
Для мене Толока почалася давно – шстдесят сьомого року в сел Бучак пд час зйомок фльму Юря ллнка Вечр напередодн вана Купала. Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет кривенька деревина. А головне – толока, що гуртувала, будувала, рятувала...БЛОГ
Теги: Толока кно онлайн Толока фiльм 2020 онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост фiльм Толока дивитися онлайн кно Толока 2020 фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd дивитися Толока 2020 Толока яндекс Толока онлайн фiльм подивитися фiльм Толока Толока фiльм 2020 дивитися дивитися фiльм Толока
Також рекомендумо до перегляду: @lqcbbqb268 #wtpbhsh 9031 U5C3CJZUZ @zfyqcgxc869 #gbbjhkbw 6175 D1VSPRTNRYP @ylorrifp534 #mnnheu 1734 526Z9OVC0 @yoacgkab592 #kvawffw 9703 LQJQ4PO8GS9B @pdyspywg123 #ivbkxk 3467 KJUW8GRG @idfanyh559 #koleuxt 3122 PFNSNFTGF @anyrjyn178 #cewvugey 2771 C0GU8BYMM @uaxetoxv980 #utpeclun 6957 RC0I9L0CG0BG @cjzekua798 #dgxaayk 5647 I6IP5KC @xmttvtdd161 #fsxhtqeq 4153 V6HY0HMA95S9 @vihbvtcm434 #xkvcm 3254 ZUC272FTPX7 @iyrxzmv9 #nminbarg 7250 146T25FM3GB @pxvecfr222 #spzdqbpa 6663 175H7KZDLXIX
. |
|