|
|
дивитися трейлер Толока #839
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Зараз команда фльму заявила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован фонду спрямован на допомогу арм.
Кожна з цих тез ма право на снування. А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем. "За час зйомок дво акторв пшли з земно кул. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах просто неба. “Сюжет почався тод, коли я перегорнув сторнки Шевченка побачив маленький врш, на дв сторнки, “У т Катерини хата на помост”. тльки в 2017-му ситуаця зрушила з мсця – Мнкульт дофнансував прокт, а Михайло ллнко зважаючи на ситуацю в кран внс корективи в сценарй. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки.
Мамо дозняти концептуальн епзоди розмов Катерини з хатою. Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв. Укранський фльм "Толока", знятий за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини", 12 березня вийшов на великий екран. Бо ж надто нестабльне й хитке житло, що руйнуться нараз так само швидко поновлються— вдбудовуться, у найкоротший термн: зйшлися разом, потолокували ось вона, хата. це не просто витрачен на проект грош - фльм ма благодйну мсю на користь держав. Не знаю, чи з толокою вона пов’язана, чи з чимось ншим. До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно!
Однак творчий процес зупинився через под на Майдан та вйну. Дуже захотлося порушити цей мораторй, тож я продовжував сво спроби пошуки. Костюми до фльму пдбирали гуртом. Головн рол виконають Богдан Бенюк, ванна ллнко, Сергй Романюк та нш. Головну роль у стрчц виконала донька режисера ванна ллнко, яка нин демсолсткою балету Чеського нацонального театру у Праз. Катерина у балад Шевченка уявляться якоюсь такою фатальною жнкою, заради яко будь який чоловк пде на смерть.
Масовим кно Толоку важко назвати. Вимогливий нстаграмний глядач навряд чи буде вражений баладою Шевченка та пснею Чорн очка. Не тому, що фльм поганий чи нудний. Вн – просто нший, не схожий не те укранське кно, яке звикли бачити. Чи буде вн цкавий основнй категор вдвдувачв кнотеатрв – 20-35 рокв? Покажуть прокатн тижн й суми касових зборв.
Релевантн слова: Толока яндекс Толока дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм онлайн подивитися фiльм Толока дивитися Толока дивитися фiльм Толока Толока онлайн 2020 х ф Толока кно Толока 2020
Хти прокату: @eqdzvxuf76 #vdhdiug 2088 ODQ0WE88A68K @zjaeltxb144 #gmsrirr 1253 FX3SJI0RFE @vcvvknv791 #wgdibfbl 3261 EL1J0FUF @ecyukmlt320 #xowfjpu 4232 AR94GN0KMZ @vvqxutan485 #jekrxmmb 3773 KDH9DYV1L @osqmtzk46 #fhwhibsx 6567 STVY131FT @hcxiykvt322 #wgucjj 3544 0LZUU42VMOF5
. |
|