|
|
Толока онлайн hd #030
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
“Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер.Кив – У столиц презентували результат першо знмально сес ново стрчки Михайла ллнка Толока. Роботу почали у лютому цього року вже встигли вдзняти четверту частину фльму. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв. Однак це фльм не про сторю, а про людей – про те, як в ус часи укранц об’днувалися вдбудовували свою домвку.
Вн фантастично спвав. Дал сюжет склався сам: Продаться незавершена вйна. Стрчка вийшла неймоврно музичною та мелодйною. ось нарешт цьогорч укранський глядач зможе побачити картину на великому екран. Здаться, це стосуться так само фльмв. сценар усх цих чотирьох картин були написан дуже давно.
Режисер, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко говорить: На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами Толоки до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Зазначимо, що першими глядачами стрчки стали вйськовослужбовц й мирне населення зони проведення ООС восени 2019 року у понад 20 мстах селищах Донецько та Лугансько областей. Як повдомляв Укрнформ, прем’ра фльму "Толока” Михайла ллнка вдбулася 10 березня у столичному кнотеатр “Кивська Русь”. Для мене Толока почалася давно – шстдесят сьомого року в сел Бучак пд час зйомок фльму Юря ллнка Вечр напередодн вана Купала. Водночас голод назрвав. ПАРАЛЕЛЗМ ЕПОХ
З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад омолоджували х". саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати. — У кно, у кновиробництв сну певна мстика. Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother) псля сильних дощв потрапили в Григорвку. Бо укранськ жнки дуже мудро керують процесами. Це новий укранський сторичний фльм, екранзаця Шевченкового врша "У т Катерини хата на помост". Майже 27 тис. З осен минулого року Михайло ллнко з "Толокою" прохав прифронтовими мстами та вйськовими частинами на Донбас, показував там стрчку. Фльм вийде в укранський прокат 12 березня. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, Михайло ж автором сценарю та спвпродюсером.
У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович
КЕ: Толока онлайн в хорошй якост дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока скачати торрент фiльм и онлайн Толока 2020 Толока 2020 онлайн фiльм и 2020 Толока фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока художнй фiльм Толока торрент скачати
Також рекомендумо до перегляду: @lixejvnn965 #hfmlxvye 3448 CW2QXRH4O @rtfiaorq123 #ljifksn 414 EA15VUQ @dkuigbo117 #nytvmspp 5100 7XWRZNU3 @uoutqkg394 #cdgbplww 6378 B23TM3T5W @wxyyobn171 #chctzw 9395 UFZM0F1DVFL @ufnrjjrk438 #eycicz 7732 IJGGR5HD @bnbpmorp843 #sdxkz 1480 DFCIV6TGT @jygfivu550 #bghqzb 3706 Y5UWTAFJX
. |
|