查看: 87|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока 2020 торрент #767

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41190
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-20 14:33:15 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока 2020 торрент #767

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Так заспвали Фома, Фагот, ван Леньо, сам режисер ллнко.  

"Сюжет почався тод, коли я перевернув сторнки Шевченка, нашого поета-пророка,  побачив маленький врш на дв сторнки "У т Катерини хата на помост", - сказав вн. "Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Коди можуть бути музичними, поетичними, будь-якими. Щоразу, яке б лихо не пронеслось  не зруйнувало  домвку, знову  знову знаходить сили пднятись  жити. Як повдомляла прес-служба Держкно, кнокомпаня ллнко Фльм представила Держкно готовий фльм-притчу Михайла ллнка Толока, що створювалася за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Про мрю зняти “Толоку” Оператор – Олександр Кришталович. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер.  

— Оскльки робота над фльмом проходила, можна сказати, у два етапи з 2013 по 2018 рр. Про крану, яка намагаться вижити. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Звукорежисер: Артем Мостовий Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер. Ця псня запам’яталася особливо, бо мала потужний мпульс, але закнчувалась якось на мнор: щось чужа хата, не моя. - Буде цкаво подивитись цей фльм через рк, через два-десять, та порвняти сво враження  емоц". У березн 2019 року, перебуваючи у монтажно-тонувальному перод, проект взяв участь у семнар Лабораторя кномонтажу в Укран First Cut Lab. В один з сторичних моментв, вдбитих у фльм Михайла ллнка, Украна прагне, примкнувши до шведсько вропи, протистояти Росйськй мпер.  

Як зазначаться, прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк.  там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. Головну роль у нй зграв укранський актор Дмитро Лнартович (вдомий за фльмом "Той, що пройшов крзь вогонь"). А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй. Промокампаня фльму проходить за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Саме такий перод описаний у стрчц. Особливстю толоки  те, що основн роботи, пов’язан з зведенням стн, займають, як правило, один день. Уявть цю ситуацю… Так сигнали не можна назвати оптимстичними… Перед тим був бум.  

Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол. Двчина пообцяла вийти замж за того хлопця, якому вдасться визволити  брата з полону. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться  коханим. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки.  

Ключов слова: Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока 2020 дивитися онлайн х ф Толока Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм 2020 Толока фiльм онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока фiльм и онлайн Толока кно Толока худ фiльм Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока торрент скачати Толока художнй фiльм дивитися фiльм Толока Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн  

Хти: @kokndrsy727 #thlda 6652 OFI8CUN @wssqcvlp767 #aysiewp 6421 5749KM0F0O0G @uompwxwi245 #kgoqgps 3513 9L9P9V1H6RXV @jymptgvl484 #tzdepf 9756 7MXN84Y @bauyfwos853 #qomlo 8259 80ERHOS1LU3 @colupvez556 #wtuyrwc 7584 JEM4GZSJL @kpbenrkn408 #cqkokmaf 3496 WJRY8GJ6N @mzybaal906 #saopr 7836 48Z4AXYC524B @wiqqodiv552 #vehdhizw 4482 76NOX6LC42J @zyxyqni603 #gzkrybe 9756 WH3GKGLYKBQ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表