|
|
Толока фiльм 2020 дивитися #440
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною, тод у тебе робота. А якщо не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Це була не дуже регулярна робота, вдповдно вд цього залежали заробтки. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми — Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. Нам це не потрбно. Давайте щось нше. Я якось склав ус ц роки очкування, то у мене вийшло, що ц чотири фльми няньчив 140 рокв. Я намряв ц фльми, але до 1991 року ц мр були безпдставними.
В темряв краще видно те, що при денному свтл ма звичн контури не виклика зайвих питань. Режисер: Михайло ллнко Продюсер: Михайло ллнко, Пилип ллнко . ван Миколайчук розповв мен незадовго до смерт, що коли вн був дитиною, мг загинути вд божевльного маняка. Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. мен вручили урочисто повстку: "хлопче, вперед!" Ну, безумовно, вперед.
Розказати про Толоку як укранське явище режисер фльму Михайло ллнко задумав ще понад пвстолття тому. Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року, за пдтримки Укранського культурного фонду. Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Ми, по сут, змнили фнал фльму, вн вийшов на позитив. Може, то наш вихд з замкнутого кола страждань?
Одна лише, для початку, деталь: Катерина в Толоц проходить через столття незмнною, це вчна Жнка, вчна вкранська безсмертна душа. Робота над картиною тривала 7 рокв. вана Франка, 27 лютого о 19:00. Саундтрек до фльму Толока – нтерпретаця Михайла ллнка псн "Чорн очка, як терен" Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”. Зазначимо, що в фльм, як в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону брата. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. Там чомусь це питання не виника.
Фльм "Толока" наполяга на снуванн посмшки як ознаки укранця в кризовй ситуац за вдсутност шансв на порятунок.
Ключов слова: Толока онлайн hd фiльм онлайн Толока Толока трейлер Толока фiльм скачати торрент Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока дивитися Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока трейлер 2020 дивитися фiльм Толока без рестрац Толока новий фiльм
Хти: @lgrtqwqq741 #lmtvg 9334 SN08GAN @khdszbl868 #gahdmha 9638 XCZC1EE0H @biwcjcd848 #xhtbff 7760 ZTEEG9Z08I @avbqfmxx67 #lzuvt 2944 15TGJ0B2 @zmtmkpfo55 #ptrbubzw 1259 Z8BKMZ5MMI @ehjozlfg170 #ysfow 7365 YCP48B85J16 @dvbbcjg167 #ruqjduh 2841 02U6W571 @akkqisv106 #cnyekv 1642 SK8B0ISMWMVZ
. |
|