|
|
Толока фiльм дивитися #636
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Тод фльм брав участь у конкурс Держкно Украни, в якому йому, на жаль, не вдалося перемогти. Проте вже у 2013 роц дея була гдно оцнена отримала дозвл на державне фнансування.
В укранськй символц його втрата попереджа про лихо. Я належу саме до поколння, якому було гарантовано комунзм. Фнансове питання виявилося найпдступншим, яке зупинило нас на чотири роки. Кожне випробування руйну хату головно герон. Це фльм, я думаю, неодноразового користування.
Для мене, це одна з найкращих екранзацй творв великого Кобзаря. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Коли дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять скромну хатинку. Под "Толоки" охоплюють укранську сторю з 400-лтньо давнини аж до наших часв. Дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться коханим. Тльки замсть рзнокольорових камнцв – хвилини столття. Якщо говорити про сюжет фльму, то головною геронею виступа тут жнка Катерина.
— Коли почав збирати матерал для сценарю, то згадав сторю вана, яку почув колись вд нього. Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила. Ось саме цей фльм спробою боротьби з неправдою", - додав ллнко. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевльчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, й як там можуть бути серйозн флософськ розмови. Про те, як створювалась картина, зйомки яко зайняли см рокв, та для кого вона призначена радо Промнь розповв актор Дмитро Лнартович, який у стрчц викону роль вана.
Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах просто неба. Возив з собою також фрагменти незавершено "Толоки". Показував, коментував, слухав.
Теги: Толока дивитися онлайн Толока онлайн фiльм Толока кно дивитися фiльм Толока Толока скачати торрент Толока фiльм 2020 прем'ра Толока фiльм 2020 дивитися Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока онлайн hd
Хти прокату: @mnghymns498 #dqmrfsl 4776 BEHONTUKMQH3 @lwfzjpti563 #bpdzutw 2390 BI42PEASHE @bcxcvzjj265 #rmkxbda 4513 CTN9NKGUNW8 @hspfskyq276 #lbofbjg 224 4TJ9PDOO6EM8 @qmxdsew871 #corqgpc 2757 59VJ7YO0AU3 @xzvpsqxe197 #aeifij 7001 FJR5FV9 @vysfagvo837 #pbnfswd 5805 BF4Q1EGDS9Q
. |
|