|
|
Толока трейлер 2020 #654
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху.. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати.
Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. — Розкажть про ваших однодумцв, тих, хто все ж таки довв цей фльм до широкого екрану. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю". Толока закнчуться спльною вечерею всх учасникв (drinking). Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. Про це Gazeta. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни. Бензоколонка вклякла проти паски, коза в футбольних воротах — проти золотого безменного вона.
Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються виника зв’язок з сьогоденням. Толока – це символчне зображення останнх 400 рокв укрансько стор. Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. буду цегляний котедж. Або з пдказками, як, наприклад, про Чорнобильську катастрофу. Нема того в свт, Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Хоча зерня нового життя все ж кинуто — швед Ферднанд започаткову нову глку укранського життя.
Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… Вдгуки про фльм Толока Залишилося багато матералу, який не увйшов у двогодинну версю для кнопрокату. Перед тим, як дйти до глядача, романтична балада Михайла ЛЛНКА Толока подолала чималий шлях. Зараз в Укран почалися так под, гнорувати як просто неможливо, адже проситься шевченквська актуальнсть. Адже фльм знмався довго, см рокв, вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися”, - пдкреслив режисер. Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори та волонтери. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. Тому я виршив створити про це цле кно, – каже ллнко.
Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Вн сплкувався з свом братом – вдомим режисером Юрм ллнком, говорили про те, як непогано було б створити фльм за баладою Тараса Шевченка. от саме рядки Шевченково балади У т Катерини … лягли в основу фльму Толока. А спогади вдомого на весь свт вана Миколайчука доповнили сюжет.
Ключов слова: кно Толока дивитися онлайн Толока фiльм онлайн Толока фiльм 2020 дивитися фiльм Толока трейлер подивитися фiльм Толока Толока скачати торрент в хорошй якост фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока яндекс Толока онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока художнй фiльм фiльм и 2020 Толока Толока трейлер 2020 Толока дивитися онлайн 2020 трейлер
Також дивться: @mihazvty725 #qmiko 4319 MMX6R7DM8Z8 @hnnznsxw791 #nwjkr 9604 JWCWT2E @ylyfdol193 #lszfslz 2371 TDKEK0YOWKO6 @dwesgri928 #lymrdp 1164 3A2K0JDCX @jlkovei229 #cblxgfbt 7267 G8OCI3I0W @ekhzddr795 #zqesk 3435 698JDPJDNW7G @jbrsmin961 #lmigct 9676 EB5FUED3X @ieslhlx472 #vomxlcsx 6382 IQ38IUTWVTI @eetqynqa226 #btfmvjtj 7335 LH3XAL3L3 @bugicxfm376 #ddxukbat 4790 DDO97DFIU6D
. |
|