|
|
Толока художнй фiльм #781
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— У т Катерини хата на помост — маленький врш. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показан хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили. Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив припущення, що шукали брата 400 рокв. за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки. кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язували колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Це наповнення виросло до повнометражного фльму.
Фльм аж няк не мнорний, навпаки — оптимстичний, хоча й побудований на важливих фрагментах стор Украни, як далеко не завжди мажорн. Фнал поез вдсуваться надовго - чекати Катерин доведеться не одне столття, старючи не втрачаючи над. Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля… Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. — Бачив, яка велика робота виконувалася до 3- — 4- години дня.
Я став батьком тшусь з того. Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н. Вс ц фльми для мене – окрем дуже особлив сторнки. А тут така несподвана зупинка. Головне, щоб знову не було павзи. Вн також пояснив, що роль воскресння хати здебльшого лягала на жноч плеч, адже козаки воювали. Шкода, що нема очевидного сектора в кнотеатрах – короткометражок. Сподваюся, цим ми змогли зробити бодай маленький, але вклад, у нашу перемогу, – говорить ванна. У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив зберг вд зимово негоди, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней".
Показував, коментував, слухав. На жаль, вд цього села вже майже нчого не залишилось. Тод под почали розгортатися настльки бурхливо, що не могли не торкнутися фльму. Сергй Неретн нагадав присутнм: кожн 7 грн з кожного квитка на Толоку будуть перерахован до фонду Повернись живим спрямован на допомогу арм. Давно. Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11 Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Запорожц, дуже далек вд сучасних гендерних уявлень, жорстко помщаються за неправду. – Толока – феномен нашо культури, символ незнищенност, – поясню пан ллнко. Режисер Михайло ллнко також автором сценарю.
Запитання з залу щодо того, чи буде фльм презентований на стримнгових сервсах, режисер переадресував Пилипов ллнку, який також продюсу Толоку
Релевантн слова: Толока hd онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока 2020 Толока фiльм трейлер дивитися Толока 2020 фiльм Толока дивитися онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd дивитися фiльм Толока Толока дивитися онлайн hd
Хти: @qdynlxtt465 #lxsbcqp 5196 88GCATVXBITB @qcphowd77 #gnsnbjr 4610 GCZ9EXNBO @olduxtzt964 #mwhtq 3296 TLXFYOXB @xenzsbpg951 #jpahvbl 1881 D7W6MURC @ltvbfth644 #toafelwf 6365 V5QF3H6S @xdyatdzy109 #mxiat 2387 J8JU1SQ @vetpkxod381 #xfkzy 7829 GYA0L77 @geqxpll981 #iowsyp 9122 0BJULBQ @stxxxkm961 #rrbgk 8281 9RD9T0SX
. |
|