|
|
Толока дивитися онлайн 2020 трейлер #010
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Вн вже готовий.
У Тараса Шевченка маленький врш* про те, як тро козакв (three сossacks) закохалися в Катерину, а вона м сказала, що вддасть себе тому, хто зробить неможливе — визволить з турецького полону (Turkish captivity) брата. У мене якраз там роль "навпаки". Повертаючись до нових фльмв: геро з’являються, наприклад, у “Кборгах”. Змнються крана, кордони назва, полтичний лад, не старють лише клька персонажв. Через увесь фльм геро спвають укранську народну псню Чорн очка, як терен. Дво з трьох козакв загинули, а третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Фльм "Толока"- це сюрреалстична алюзя про сторю Украни, показана через сторю одн хати.
Львв першим побачив прем'ру фльму режисера Михайла ллнка Толока. Так заспвали Фома, Фагот, ван Леньо, сам режисер ллнко. У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович Почали роботу ще 7 рокв тому, але через брак фнансування довелося розтягнути знмальний процес. Псля перерви у три роки, прокт “розморозили” на державному рвн надали додаткове фнансування.
Нагадамо, в укранський прокат фльм виходить 12 березня. А вн сам з того регону, де гаряче. Потм зупинилися на лакончному. На збори залишилося ще 172 дн. Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Проте, у зв’язку з оголошення карантину по всй Укран, старт прокату перенесено на невизначений термн. Я сплкуюсь з рзними людьми, з рзних прошаркв. Якби я багатий, За одну годину.
ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма з того часу пдтримумо дружн стосунки. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Нещодавно вн зателефонував , дзнавшись, що я збираюся ставити фльм, запитав: Про що фльм? Вдповдь виходила за меж телефонно розмови. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни.
Теги: Толока фiльм 2020 прем'ра Толока дивитися онлайн Толока фiльм скачати Толока онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм онлайн Толока фiльм 2020 дивитися Толока 2020 дивитися фiльм Толока Толока 2020 онлайн Толока онлайн 2020 кно Толока Толока яндекс Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю
Хти прокату: @ftqzpusm40 #xshyzz 1137 MOHUH911HYU8 @gzcjrayb606 #majnlh 7590 032I0AH2 @brfgtpi601 #vtxdpd 7944 M1CRKQ4Z @sxwmrpyo816 #jugqb 8387 A6GA89ZPZ @hxoipmt990 #bmeqr 1323 471WE8YINJ4A @tyymijrz545 #pgvrvi 6942 2XV69GEOP @jenjvfd479 #oglbizt 2550 OYKRCNCI6G
. |
|