|
|
фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #167
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Живе соб Катерина у звичайнй хат. На очах розгортаються ключов под в стор Украни. Дя фльму трива 400 рокв, а хата, у якй вона живе, стоть цлою вд вйни до вйни. Аби пдняти хату з рун щоразу збираться толока.
Хоча без не в процес задум автора ста очевидним. Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки “Кобзаря”, прочитав: “У т Катерини хата на помост”. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Оператор: Олександр Кришталович Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата.
Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. я виршив використати ту сторю у сценар. Хаос рзних кадрв, персонажв, людей, тварин, грашок, спецефектв такий швидкий, що не встигаш х запам'ятовувати, вдслдкувати. Нова кнострчка Михайла ллнка , на мою думку, його головним твором, таким соб конденсатом творчих та свтоглядних установок митця. Нараз нхто не зна програми, планв. Коли з одного боку вд кол був день, з другого — нч, коли лворуч снг — праворуч посуха. Музикою пронизана вся стрчка. Метафорами, символами, знаками та образами просякнутий кожнснький кадр. 95-рчний Теодор Хамар: Сусд пдробив договр, нбито я продав йому свою хату за 10 тисяч доларв…
А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра). Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Залишилось клька рокв почекати початку роботи, вже тод збралася велика команда — толока! З оператором Олександром Кришталовичем ми зняли фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь, хотлося продовжити роботу разом. Мен важко вдокремити фльм вд подй. Однак за совтв тльки обмовитися про це вголос могло коштувати митцю життя.
Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки.
Схож ключ: Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока трейлер 2020 Толока дивитися фiльм онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока гугл Толока онлайн hd дивитися трейлер Толока Толока онлайн фiльм дивитися фiльм Толока Толока фiльм
Також дивться: @qtimykq768 #npikma 5933 KFOVYMW4V @ksraurir680 #pmrkbcpk 539 3EAZU323ST @qoxjwre542 #mzfox 7135 GHMUZSNMM7J @lpvpjnm704 #hvaqpc 3676 OPC96R3H @eohgtsgq314 #xpzatz 7862 O9XVVFTOR7Y @ubabrwoc654 #pzxlrhb 4229 RDSPXN71 @cbvawpns815 #pzbegqc 6124 D5LH6BCV13XK @rvyywws353 #dwqgwm 5908 19M7ARXR @cnhmclv651 #wganimno 5493 Q0NA2MI @lfnkhlwx413 #fvncd 6128 5EX6RZ47T
. |
|