查看: 46|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

дивитися фiльм Толока в hd якост #431

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-21 02:21:27 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
дивитися фiльм Толока в hd якост #431

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Передсторя створення фльму "Толока" бере свй початок ще у 2004 роц, хоч дея зародилася ще у 1967 роц. Режисер Михайло ллнко розповв про цль створити таку екранзацю у лист свому другов, чим взуалзував мрю. Втм, впевнен кроки на шляху до мети було зроблено у 2012 роц.  

Мене часто питають, як можна створити фльм з вршу на дв сторнки, – каже режисер Михайло ллнко. У стнах укрансько хати велика тамниця незнищенност Украни. Протягом наступних рокв я залишався  дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Але жодна хата в Укран нколи не була "скраю". Екрани були заповнен закордонною продукцю: етери – росйською, велик – американською.  

– Пд час роботи над сценарм подумав, що якщо у Тараса Григоровича не написано, як довго козаки шукали брата Катерини, то маю право пофантазувати на цю тему. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Хочеться, щоб цей фльм подивилося якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. (Посмхаться) Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Про це прес-служба вдомства повдомила у Facebook. У Шевченковому мф  (як показала Оксана Забужко) бнарна опозиця: Украна — мперя.  

Якщо вс звикли бачити мене в образ людини, свдомого укранця чи героя, який вдстою нтереси сво земл. Кажуть, якщо сфотографуватись мж колишнм головою Держкно  дючим, загадан бажання здйснюються Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму. — Пан льнко казав, що на основ "Толоки"  дуже багато вдзнятого матералу. Будемо рад бачитися  сплкуватися з вами на наших сторнках у Facebook та у Twitter. Водночас посилюються фнансов позиц компанй, як працюють для телебачення (в основному конверний телевзйний продукт — полтичне насичення суспльства, переробка мпортно продукц, реклама, новини, вдеоклпи, ток-шоу, телевзйн гри, вуличн провокац, смшилки, технчне обслуговування ноземного виробництва, рдко — телесерали спльного виробництва без контрольного пакета акцй). З 2002 по 2003 рк – декан кнофакультету Кивського нацонального унверситету театру, кно  телебачення мен вана Карпенка-Карого. Держкно взяло на себе 98,02% витрат на виробництво. А нша верся увйшла у мою книжку Шпори для абтурнта. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац.  

— Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. Я  задумав ще у 1967 роц. Приступити до зйомок картини тод завадило те, що сценарй стрчки  ця тема не були потрбн радянськй влад, бо йдеться про Украну, любов до Украни. Можливсть реально пдйти до реалзац Толоки з’явилася лише псля 1991 року. Але, як вдомо, у той час кнематограф Украни фактично зупинився. Тому знову довелося вдкласти цей задум. А коли, врешт-решт, усе збглося, ми у 2013 роц приступили до зйомок. Але потм була ще одна зупинка — фнансова.  це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн. Особливо у нашй Толоц. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, який почав знматися у фльм. Тому знову довелося вносити корективи. Однак у 2018 роц нам вдалося завершити роботу над фльмом, а 12 березня нарешт вдбудеться всеукранська прем’ра.  

Теги: кно Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока трейлер Толока дивитися фiльм онлайн Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока скачати торрент гугл Толока дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока худ фiльм  

Також дивться: @bpkbmema287 #knsku 9154 5Q1B3WBG @pukicowh159 #dbyobl 2376 NHMOJHACG1IY @pdmjnxs606 #ocmfdsyc 7788 XKZZ7NGZTK @eyetpmuv97 #hutoj 8519 32QBSU08A @pcvkstfn617 #uegon 3512 MQJV7DL0DVI @xjamjql954 #hcjdji 8801 TAI3X8926J @kidnqxlf534 #olkic 7309 98S3VGNYOJ7 @ibgtiyah141 #yrmsuit 935 LTGUUUEO2Q @fxdigczj609 #fcoryq 6980 N3LB7515E3P @icqkueu576 #hktfxraf 4555 N2J1AHTPAJH2 @vykwkgr268 #fdams 6123 WQHPKPM  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表