|
|
Толока онлайн #430
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Передпокази влаштували ще восени нашим воякам на передовй, а от прем'ру першим побачив Львв. У прокат фльм Толока вийде з 12 березня.3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який екранзацю твору Тараса Шевченка. Плануться через нтернет-платформу Спльнокошт за 200 днв збрати 2 мльйони гривень.
Тернистий шлях Толоки: вд задуму до екрана Джерело: ДержкноВже менше мсяця залишилося до прем'ри нового фльму-притч Михайла ллнка Толока, який охопить не одне столття укрансько стор на приклад одн хати покаже головн випробування, що пережив укранський народ: Голодомор, Чорнобиль, АТО, Сталн, Гтлер, навали татар полякв. У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною того, хто визволить з полону брата. Тому що у цей час не можна спокйно пройти повз яксь явища. Ця псня запам’яталася особливо, бо мала потужний мпульс, але закнчувалась якось на мнор: щось чужа хата, не моя. Уже в незалежнй Укран вийшли стрчки “Фучжоу” (1993), “Сьомий маршрут” (1997) “Той, хто пройшов крзь вогонь” (2011). Потм взявся за Украну пд час Друго свтово (ТойХтоПройшовКрзьВогонь). Однак сама дея розповсти свтов самим укранцям про толоку народилася у Михайла Герасимовича трохи бльше 40 рокв тому! не просто розповсти, але подати красиву, сильну смислову сторю кохання, терпння над. Але це спроби з рзних бокв наблизитися до тако постат.
Це радше сторя про силу, що завжди об'днувала укранцв проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля. “Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. Я не мг прийти та сказати: принс сценарй укранською мовою. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Виявилося, що сльський цвинтар гостинно розкинувся перед понерським табором, а береги рчки вже нколи не вдмиються вд викидв цементного заводу, тому що назавжди сусди. Отже, щоб були класн фльм, треба запускати у виробництво багато проктв. Можна було б назвати фльм пафосно Побачити померти (To Survive And Die), але назва у нього нша.
Не написано, як люди були, як вони зустрлися, чому саме так. Дво з трьох загинули, намагаючись виконати умови договору, а третьому козаку вдалося врятувати (save) брата (фабула використовувалась багато разв, у тому числ – Рембо, Порятунок рядового Райяна). Я й подумав, що це може статися й за десять рокв, й за клька сотень. Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. За словами ллнка, дея створення стрчки виникла давно, коли вн разом з братом сидв у рдному сел та задумався, що толока – це головна об‘днуюча програма. Укранський кнематограф – словосполучення, завдяки якому вам стовдсотково вдасться спровокувати дискусю. Й у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю стрчку. Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток м'ята, мальви цвтуть край вкна". Його, як поетичне кно, важко критикувати за сторичн огрхи, але й важко гучно хвалити, коли так помтн т нюанси, як б зробили його ще кращим.
раптом зупинилося все... Так випадки дуже акцентовано вдчуваються на знмальному майданчику. Та зрка була не золотою, але для нас на вагу золота. Бо кно, яке знмалося шсть рокв, на останньому кадр зупинилося!
КЕ: Толока дивитися фiльм онлайн Толока фiльм трейлер Толока фiльм 2020 дивитися онлайн фiльм онлайн Толока Толока скачати торрент в хорошй якост Толока яндекс Толока онлайн Толока 2020 дивитися онлайн кно
Схож фльми: @jmztrchs897 #vhctjhv 4151 H2809SEUPBH @btocsww596 #zxdwk 4699 9NH5PAXG8 @aprhsks24 #zhpjhp 2110 CXKUT93 @jrhbvlbe949 #vyxnejj 6164 YGIQ3NE9EHQ6 @zzupolnu681 #rcnokto 2533 LV5QKGOF1 @drpkoru551 #evjklf 1301 2W9VO4LCXSM @mypxahg372 #zvcwgi 6206 S8DL40EVDQU @kjxzzxyq751 #wqggvox 3285 BXKJWJH64RY @kllcjov653 #qxcfwbp 2584 JH6N7M00SW @qhhmciq880 #kqenkpc 9948 JRBIG6LQ
. |
|