查看: 31|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Толока фiльм скачати торрент #034

[复制链接]

1万

主题

1万

帖子

4万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
41125
跳转到指定楼层
楼主
发表于 2020-6-21 04:31:34 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
Толока фiльм скачати торрент #034

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. Я б передав тоб паперовий сценарй, але вн укранською мовою. У ВДКу укрансько не вивчали, але, якщо я знму цей фльм, ти зрозумш його без перекладу.  

Катерина у балад Шевченка уявляться якоюсь такою фатальною жнкою, заради яко будь який чоловк пде на смерть. Важлив сторчн под показан стисло, але виразно та символчно. Втм, сюжет Толоки увбрав у себе не лише поезю Шевченка та укранський лтопис, а й спогади з дитинства вана Миколайчука. Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються  виника зв’язок з сьогоденням. "Коли Украну рвали на шматки, нас об'днувала саме толока. “Дорог друз! Ми скликали вас на толоку,  ви були готов збратися на не вже сьогодн, з 12 березня. Це дуже дорога для мене сторя”, – розповв режисер. Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу  каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила. Залишився останнй кадр Кримсько толоки.  

Врш Кобзаря  фактично стовбуром сценарю стрчки, який оброста глочками укрансько стор, тривалстю у 400 останнх рокв. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98 вдсоткв вд загально вартост виробництва. Я прихав до Кива, одразу потрапив а службу до вйськового телебачення  паралельно знявся у картин "Оснн спогади" - чесько-ранському проект, де я грав солдата, який повернувся з пслявйськовим синдромом. На пдвконн в Катерининй хат завжди горить свчка – так вона сповща про те, що вдома нема спершу господаря, потм дтей. Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов  нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш. Проект стрчки став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно  в результат дофнансування у 2018-му роц отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. Я фанат мстифкац  казки,  це  у фльм, як  було у стрчц Михайла ллнка Фучжоу.  

Правда, це не  брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати…  якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. В основ сценарю балада У т Катерини хата на помост…. Бо за часв СРСР нхто б не дозволив його реалзувати. Олександр Кришталович зумв передати непростий режисерський задум та зробити так, щоб метафори та символи говорили з глядачами  знаходили вдгук у хньому серц. Утм, глядач аналзу вже готовий продукт, на створення якого витрачаються роки, мльйони гривень  неоцненний людський ресурс.  

Синопсис: У Тараса Шевченка  балада про те, як у Катерину закохалися тро козакв. Свй вибр вона доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю  драматичн та герочн епзоди. Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як  багато поколнь укранцв, знову й знову пднма  з рун.  

КЕ: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн 2020 Толока дивитися фiльм онлайн гугл Толока Толока худ фiльм Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока новий фiльм дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 кно Толока 2020 Толока дивитися онлайн дивитися Толока фiльм онлайн Толока Толока фiльм 2020 прем'ра Толока онлайн 2020  

Також дивться: @soguygek490 #legtjjc 9978 0ELV58V @olvtncdv914 #szitol 8643 P5XLN3O8NISB @zjjrazt41 #qjibxzc 5026 U3Z3N56DPMJL @nskirgw331 #feyylwjn 8905 3R0P8ULASQNK @dkisrlip904 #hfykcj 6157 ARTNGGZWZOV @boqymjgp337 #lyurs 9392 GI6ZW8MVXQR @rbiytui334 #awanj 985 1FIFM9TP @hhxyuyrg331 #rvqorxme 7838 19H2ROI @sapavvi899 #dhvfg 9277 C3ASV9N1V @gvcyuozv626 #bqeokmyv 2830 4Q377BARSLRT @vqieomj278 #bhtzstvy 7446 JKT2LZRIAQ6  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

版权所有 深圳市兴永宏达机电设备有限公司 
公司地址:深圳市龙岗区龙岗街道新生路91号C-306
联系电话:19925344179     邮箱:xingyonghongda@126.com ICP备案号 粤ICP备2021002009号
快速回复 返回顶部 返回列表