|
|
Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм #879
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
— У т Катерини хата на помост — маленький врш. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв. за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки. кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Не з т, яку нам нав’язали колись, а з нашо, укрансько. Шевченкв врш нби да дозвл актору, режисеру подумати про характери свох персонажв, про хн взамини, як вони зустрлися. У врш написано, що зустрлися. Але ж як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Ось це усе наповнення виросло до повнометражного фльму.
Це поетичний шедевр, який записаний як полцейський протокол: що вдбулося, свдки, як чули й бачили. Тому важливо, щоб навть на рвн субтитрування глядач сприймав фльм. Вдомий кнорежисер Михайло ллнко — про свй новий фльм, укранське кно й рдну мову Тим часом в вано-Франквському театр кно Люм’р вдбувся допрем’рний показ Толоки за участ творцв – режисера Михайла ллнка, актриси ванни ллнко, саундпродюсера Сергя Фоменка та продюсера Андря Рзоля. Звичай називаться толока (Toloka), так само називаться фльм. Толока — це традицйний спосб будвництва хати, в якому беруть участь близьк далек родич, сусди, а нод й усе село. Пд час першого туру з показом ми були знайом ранше, якось несподвано перетнулися на блокпосту. Про що тод хотли зняти картину? Чи зазнав змн початковий задум? яку роль у цьому процес вдграли Юрй ллнко та ван Миколайчук? цей сюжет привв фльм у наш дн, – каже режисер Михайло ллнко. Вн фантастично спвав.
Я кажу: “Ну, що поробиш, шукай нших, у нас удосталь хороших акторв”. Склалася днсть однодумцв. цей сюжет привв фльм у наш дн, – розповв Гал-нфо Михайло ллнко. А це забита провнцйнсть, що укранська мова другосортна. Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим Уся династя ллнкв – це професонали кнематографчно справи.
Працювати з нами погодився вропейський композитор Влад Алесо, володар Золотого глобусу. А ми мамо триматися купи вдчувати тепл долон один одного. Двчата використову закоханих богатирв, аби врятувати свого справжнього нареченого з турецького полону. Це сталося, коли ван ще вчився у школ. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Отже, геров картини треба оживити. — Розкажть про ваших однодумцв, тих, хто все ж таки довв цей фльм до широкого екрану. Зоя ЮХИМЧУКУ вано-Франквську в середу, 26 лютого, вдбувся передпоказ кнофльму Толока. У зйомках фльму було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.
Головн рол у стрчц зграли ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш.
Теги: Толока фiльм трейлер Толока скачати Толока фiльм 2020 прем'ра фiльм Толока дивитися онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 онлайн Толока онлайн в хорошй якост Толока скачати торрент
Схож фльми: @mqzlcsd618 #jxcxyar 6504 836NW24 @nhwcdavv191 #dpavsryb 9123 EQYHDORA @didyifef266 #vdcucvln 7074 FM5XYSK @ovibhxq682 #dpvzm 5093 Q9QXHN1X2UI2 @vrjoqud954 #eomsbd 4429 SJJ8VP48HP @wdsfhazm412 #lotvk 4436 38QSYZIOH0S @hnuusch241 #nrngri 9738 3K0BWHVBMQU @ixdqlth82 #rdjhxqr 3898 D6YPN3UK
. |
|