|
|
Толока яндекс #621
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3 конкурсного вдбору Держкно.
Говоримо про те, чому за основу стрчки було взято врш Тараса Шевченка – “У т Катерини хата на помост…”, чому зйомки стрчки почались ще в 2012 роц, а завершилась нещодавно, скльки акторв з Прикарпаття вдзнялось у фльм, як створювався основний саундтрек та як реагували на фльм глядач у прифронтовй зон. Цей кадр прекрасний, величний, ефектний оптимстичний. Псля перерви у три роки, прокт “розморозили” на державному рвн надали додаткове фнансування. Його прокатом опкуватиметься компаня UFD. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. Символи твору На сторнках пдручника я малював мультики про лтописця оживлював х, перегортаючи вялом на втху сусдц по парт.
НЕТ, опублкований вн на сторнц фонду "Повернись живим" у соцмереж. – Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. Толока, як суспльне явище, коли люди гуртуються, щоб збудувати чи зробити щось разом – лейтмотив картини. "Це - трейлер фльму "Толока". Про мрю зняти “Толоку” Як були враження? Бо задумав ще 1967 року.
Ма бути внутршня конкуренця, змагання, так би мовити, бульйон чи такий розчин, у якому з’являються кристали. Електричка завжди була переповненою , коли я втискувався у вагон, ворушитися вже не мг. Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Намагаюсь знайти усмшку навть там, де не до смху. Тож я виршив зробити свою маленьку версю, - ззнаться вн.
Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н.
Теги: Толока трейлер 2020 Толока яндекс Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd дивитися фiльм Толока без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм кно Толока дивитися Толока 2020
Хти прокату: @enktinou348 #szktgls 9534 21UQH5O @zjohrsur18 #gbdzhljv 2656 52MHLY0O1M @ctjexlfg158 #msrdtvpf 614 AZAXUH7Z3Y @rriobyw189 #vmkhb 3552 5IVS343QS3 @pnzxtrez688 #rexsiz 6895 8XULR3KXJZ @tjysxkj663 #azyilgcx 4149 E5M89D1LW @zmlbtpvs391 #wsnnxdj 591 YD85KXAL
. |
|