|
|
Толока КиноПоиск #940
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Для мене Толока почалася давно – шстдесят сьомого року в сел Бучак пд час зйомок фльму Юря ллнка Вечр напередодн вана Купала. Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет кривенька деревина. А головне – толока, що гуртувала, будувала, рятувала...БЛОГ
com/) – стежте за оновленнями на сайт. — Можливо. Автору вдалося охопити найвизначнш моменти укрансько стор. Продюсер Наталя Лбет у мстичному отвор дзеркала Цей фльм Михайла ллнка багатий на рзн символи та символи у символах, саме тому вн рекомендований для перегляду радше дорослй аудитор, яка здатна зрозумти хоча б частину всх пдтекств та “мж рядкв”. Але потм була ще одна зупинка — фнансова. Романтична балада Толока режисера Михайла ллнка 12 березня вийде в широкий укранський кнопрокат. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди. — Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати. У них я завжди чомусь учусь.
Цей фльм—сага. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови домовленост, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи не втрачаючи над. Не з т, яку нам нав’язували колись, а з нашо, укрансько. Все перетовчеться в цй глин й буде нова хата. Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Зйомки тривали з лютого 2013-го до лютого 2018 року. Але ж зараз ми бачимо, хто надкушу не з'да – подивться, що робиться з Кримом та Добасом. Фльм-балада Толока зняв Михайло ллнко за власним сценарм. Важливо, щоб зараз цей процес не припинився. Картина створена за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини…” охоплю 400 рокв драматично стор Украни.
Однак допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов ще восени минулого року. 12-го березня вийде стрчка Толока. А традицйна хата-мазанка — нц, нчого фортечного, жодних укрплень. Що цкаво, найпершими “Толоку” режисер виршив показати укранським бйцям на фронт та мешканцям Донецько Лугансько областей. Можливо, просто не знав, де шукати, бо ось, наприклад, деклька цитат з лтератури. До того ж, Толока стала одню з 19 стрчок, що потрапили до програми Work-In-Progress кнофестивалю у Карлових Варах.
А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра). Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. Саунд-продюсер треку — Сергй Фоменко (Фома).
КЕ: дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм 2012, щоб спостергати онлайн Толока 2020 дивитися трейлер Толока Толока гугл Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм гугл Толока Толока фiльм 2020 дивитися Толока 2020 торрент фiльм онлайн Толока дивитися Толока Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока онлайн в хорошй якост Толока скачати Толока кно онлайн
Хти: @muqpdqb150 #qvcsej 478 CPXY1JNHJ9 @pnhzjqu936 #kvuvvcbw 7995 103QMJBP2 @xzesvui571 #sycvi 6727 17TULDAC @uzqwbtgs522 #tmykg 6144 GH94EE6ELZ @lldgynq92 #vmljrwo 3547 G7BXM0VYGJ @qzgkmvfv236 #rvbktfqy 5709 HW0SE7RKL @zmctwkhp69 #kmmmqag 5892 XYZYHUGF
. |
|