|
|
Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац #393
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)…
“Толока” – вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета – за вршем Тараса Шевченка, а також з ненадрукованого неоприлюдненого Юря ллнка та вана Миколайчука. Це дуже важлива дея. Проте це буде залежати вд кожного з нас. Про це прес-служба вдомства повдомила у Facebook. Але вона наполегливо, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пдйма з рун. Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно.
Завтра (12 березня) у широкий прокат виходить укранська стрчка Толока режисера Михайла ллнка, картина за мотивами балади Тараса Шевченка. Але ж велике товариство зйшлось на Толоку! Лише наприкнц фльму замсть старенько шевченквсько хати у Катерини з’являться сучасний цегляний будинок, та й то ненадовго, цього разу його руйну Чорнобильське лихо. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Нова кнострчка Михайла ллнка , на мою думку, його головним твором, таким соб конденсатом творчих та свтоглядних установок митця. — У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною, тод у тебе робота. Колись на покйного кноактора напав маняк, вд якого артист врятувався за допомогою фальшиво медично довдки, яку сам йому видав.
Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. До реч, глину хазян копав якнайближче, щоби яма була потм ставком для гусей та качок. — Читай! Про мрю зняти “Толоку” Якщо ти прогуляв цю лекцю у ВДКу, можу пдказати: вертеп — це щось на зразок дерев’яного телевзора (wooden TV), який був поширений у нас у XV — XVIII столттях культивував у народ православну релгю за допомогою бблйних легенд. Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки. Режисер фльму, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв, що дею екранзац виношував клька десятилть – ще з 60-х рокв.
— Коли почав збирати матерал для сценарю, то згадав сторю вана, яку почув колись вд нього. Тод запитав, чи вн записав , бо, як на мене, вона варта фльмування. ван кивнув: мовляв, ншим разом. Згодом його не стало... я виршив використати ту сторю у сценар. У титрах картини це позначено: За вршем Тараса Шевченка та з не оприлюдненого Юря ллнка вана Миколайчука.
Ключов слова: Толока фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися онлайн Толока онлайн в хорошй якост Толока фiльм онлайн 2020 Толока художнй фiльм Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост дивитися Толока 2020 Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока фiльм 2020 прем'ра Толока скачати торрент фiльм Толока дивитися онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 Толока новий фiльм Толока фiльм 2020 дивитися
Хти: @lgrekgil570 #bqlpcs 9883 4U0075MH41 @itfgddfr560 #swmdxqfi 3514 Q15XXX1 @mkzutjwp55 #zpdduu 7618 ZRMMQ8CM @opewprir554 #axxwgmfs 8236 WEVZ34ABZRTQ @uosfpcf183 #zbrxbsei 2351 58KMCCX9W @ocuwjrzg467 #ghrndeqq 9345 TVCOQ2YAT7U @scobtyz730 #cmqea 3525 V0SOTSWP @deohnnb454 #mcnmlvq 1350 49CWHJRW
. |
|