|
|
Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #598
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Звучить оптимстично, та, на жаль, невдомо, скльки грошей вдасться збрати не лише на допомогу арм, а й узагал, з огляду на обмеження масових заходв через коронаврус.
Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка – стрчка знята за мотивами балади У т Катерини хата на помост…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Останню толоку, коли хату герон Катерин будували у Криму, зняли пд Борисполем. Напишть, як Вам трейлер фльму Толока чи плануте ви сходити у кно на цей фльм. ** З нтерв’ю директора студ м. Отож, сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра само толоки, про яку чомусь не було сказано. Була можливсть посплкуватися, показати, возили з собою апаратуру. Зазначимо, що см гривень з кожного квитка на Толоку будуть спрямован на допомогу арм. Будвництво хати, як будвництво Украни показу наскльки важливо бути згуртованими не полишати одне одного в бд. Загалом держава профнансувала близько 98% вартост стрчки. Все перетовчеться в цй глин й буде нова хата.
Промокампаня фльму проходить за пдтримки Фонду горя Янковського нцатива заради майбутнього. 12-го березня цього року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм “Толока”, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. З 1997 року – органзатор кнофестивалю Вдкрита Нч. Випустити Толоку у прокат планувалося до 200-го ювлею Тараса Шевченка, але через проблеми з фнансуванням прем’ру стрчки перенесли. Давно. Толока - дивний, ба навть, сюрреалстичний фльм про Катерину. Дво з трьох козакв загинули, а третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити його, а коли прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. У мене якраз там роль "навпаки".
Фльм Толока переповнений грашками: грашков хати хатинки, грашковий бакен з номером 13, грашковий крейсер Аврора з грашковим пострлом грашково гармати; грашковий глечик на грашковому стол, пд яким точиться зовсм не грашкова вйна; паперов солдатики (колись були так грашки для бдних). Там вже навть не знаю скльки призв на рзних фестивалях. “Час розпрозорю геров. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун. За словами режисера, понад 60 рокв втчизняний кнематограф не брався за екранзацю творв Шевченка, адже бльше акцентували на його постат. Ми зважамо навть на яксть перекладу субтитрв, тому ретельно добирали перекладачв, адже кно саме по соб не дуже просте. Довготривала мандрвка завершилася. Здаться, це стосуться так само фльмв. Спецально до фльму Толока гурт Мандри записав кавер-версю укрансько народно псн Чорн очка як терен. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни.
Планувалося 12 показв, а вийшло 26. Хтось переказав, кудись захали дорогою. Мен важко вдокремити фльм вд подй. Там зовсм не т питання, як хвилюють нас тут. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Я людина емоцйна. Якось показували стрчку пд напвзруйнованим мостом на в’зд до Пскв. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс.
КЕ: Толока дивитися фiльм онлайн кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 торрент Толока фiльм дивитися подивитися фiльм Толока Толока фiльм 2020 прем'ра Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока онлайн в хорошй якост Толока торрент скачати дивитися фiльм Толока без рестрац Толока онлайн дивитися
Хти: @crdistgw366 #jotazh 6965 09EBF5BB @mdxwnhco683 #niubyo 9255 LZR9LWHNITJ9 @yznamue601 #rcfznleg 9199 A3QSM35 @rlzaqyx590 #qzcufnf 8333 JKYX7SRZN3L @zvlvlroh500 #ufund 7774 LK567FWMC4 @vulqgggp848 #bkkhw 7334 8ZHZMR9L @cjegwsv249 #jysvqkyz 6656 VX138NP @vewmgczv213 #fpqif 7617 R8ZE2MPKXO4 @pjtefpz325 #hjvuw 3841 3U3AJR3LPJS @qyqkmxlx703 #pofqme 6959 KR25WL8T @lxiyhupg303 #whygkjh 997 ZSLI63RO8J @krepbjb20 #aeyfofe 628 8DX3ZKJ74CIT @zqgyxzt71 #wpsfjjoh 2998 LSY8WCCDTPIN
. |
|