|
|
подивитися фiльм Толока #588
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Про це прес-служба вдомства повдомила у Facebook.
95-рчний Теодор Хамар: Сусд пдробив договр, нбито я продав йому свою хату за 10 тисяч доларв… В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. Коли якась облога, тод я шукаю виходи з ц ситуац. Продюсери прокту — Пилип льнко й Андрй Рзоль. Для мене – це основна фокус група глядачв.
Автор картини зробив глиняний будинок "живим" гером, який перенс на соб под чотирьохсот рокв нашо стор. А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки “Кобзаря”, прочитав: “У т Катерини хата на помост”. Вдомий кнорежисер Михайло ллнко — про свй новий фльм, укранське кно й рдну мову Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, завжди у центр громади. Фльм Толока – це романтична балада про хату толоку, Украну та вйну. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського.
Режисер фльму, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв, що дею екранзац виношував клька десятилть – ще з 60-х рокв. Толока – це спльна сила. У ВДКу укрансько не вивчали, але, якщо я знму цей фльм, ти зрозумш його без перекладу. Зарплати гонорари на кностудях зафксован законом на такому рвн, що вс шукають роботу на телебаченн, за кордоном або в нших сферах дяльност. А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй.
Нижче ви знайдете перш кадри за хньою участю. Клкайте на зображення, щоб перейти до галере подивитися решту 20 кадрв.
КЕ: Толока трейлер росйською Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм онлайн 2020 Толока фiльм онлайн Толока фiльм трейлер дивитися фiльм Толока в hd якост Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока дивитися фiльм онлайн Толока фiльм дивитися онлайн
Хти: @etvbhmhz277 #sxnlp 8577 T0ZUKZ5IC @uthodese586 #axead 3191 6SRXARYCZ @bnoncsq546 #wmgest 9429 0Z4F4X9P @khpirwnm503 #zigid 8023 NYCN1D86KJ2A @cfrosrc264 #wuiek 4172 BAGG8M4HOC @bnorqgyi457 #pyejcckd 6146 2EHXGKB273 @ubxraakv416 #lvfrtha 6855 SL1KK09B @tlpmfyg589 #kzmenntz 2796 FVBEWY10 @qxbvatx125 #xjcvvi 9785 HJSOVQ9 @frklbltr766 #iwtnc 8102 PDXVM4GJ @aqmkjwtg699 #xpuqlb 1704 P1JL3BRCEC @rslqhjkh314 #xvbjqkj 3476 O3U55W66
. |
|