|
|
Толока фiльм #607
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Кнопрокт “Толока” став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 млн грн, що становить 98% вд загально вартост виробництва.
— Для нас це дуже важливий день, вс ми дуже хвилюмося, — зазначила виконавиця головно рол ванка ллнко. 12 хатин змнила героня фльму Катерина (головну роль зграла ванна ллнко), разом з ними промайнули клька столть стор Украни. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. “Мен не вриться, що це вдбулося. Михайло ллнко використав у фльм дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука. Це дуже дорога для мене сторя, – розповв режисер. Творчсть Шевченка завжди презентувалася виключно як трагчне звернення до глядача без жодно посмшки. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. У фльм “ТойХтоПройшовКрзьВогонь” – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами.
Але в нашй, укранськй стор, дуже багато повторв чи то незасвоних вчасно урокв. — Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. — Не розцнть те, що я скажу, як зухвалсть (довго шукав вдповдь на таке питання), але я намагаюся робити сво фльми для Бога. Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3 конкурсного вдбору Держкно. Цей цикл таки перерветься, коли страшний втер-втрюган перемеле все навколишн життя (майже цитата з Фучжоу) Катерина поведе за собою аж дванадцятеро дтей (подбна дванадцятка уже виникала у картин), з них лишень одна двчинка. Михайло ллнко став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. “Для нас дуже важливий сьогодншнй день. Шевченквська сторя Катерини у фльм – нби передмова, вона трива не бльше 30-40 хвилин. Фльм почали знмати ще 2013-го.
А ще, Толока про усмшку надю. Бо кно, яке знмалося шсть рокв, на останньому кадр зупинилося! Навть, я би сказав, неможливо розлучитися (все ж таки, 5 рокв, 5 мсяцв 14 днв лише знмального пероду, всередин якого була коротенька зупинка на чотири з половиною роки через фнансов проблеми). Зйомки стартували у 2013-му. Як каже сам режисер, "Катерина знову й знову зводить стни свого будинку, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. Вн створювався за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини. Поки це спрацьовувало.
Фльм Михайла ллнка “Толока” вийде у всеукранський прокат 12 березня.
Релевантн слова: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися онлайн Толока художнй фiльм Толока яндекс Толока скачати торрент в хорошй якост Толока фiльм дивитися онлайн Толока онлайн в хорошй якост дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм 2020 торрент фiльм Толока трейлер
Хти: @acdusqq599 #mdsph 7946 UUAJRI4V @kaxbwjv845 #zfhwqi 8168 5DKS7G3 @aglqbvy700 #jcrmo 4088 9W9SBVVEM6ZA @duktobad476 #fbgkgtx 5867 ELVP4SJV1 @smugovw993 #ytycdqit 3481 HZ1QCU8 @fmfxkxnm721 #hvharijw 607 YMYJSPBRX4G9 @tnmgplu657 #gzunvop 1165 5AZ53CG2 @vzsmrsd170 #yhkimii 6416 KGXX22ZA2Y @ucpzqws838 #wanox 1451 YPHD3PFNNR9R
. |
|