|
|
подивитися фiльм Толока #102
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Як зазначають творц, фльм 400-рчною подорожжю хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки.
Компаня ллнко Фльм презентувала перший офцйний трейлер стрчки Толока, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. Гером може бути дитина, собака. Сподваюся, що 12 березня мораторй буде порушений. Тарас Григорович не вказав, як довго шукали? дозволив мен пофантазувати трохи. Бюджет стрчки склав 28,4 млн гривень, з них - 98% (24 млн грн) вд Держкно. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, котрий намалював мен дуже сумну картину. Залишалося пдвезти до хати лозу й лщину, аби було чим заплтати стни головне – покликати на толоку. "Сюжет почався тод, коли я перевернув сторнки Шевченка, нашого поета-пророка, побачив маленький врш на дв сторнки "У т Катерини хата на помост", - сказав вн. Приступити до зйомок тод завадило те, що сценарй стрчки ця тема не були потрбн радянськй влад, бо йдеться про Украну, любов до не.
Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. ми змогли наповнити стрчку ншими сенсами. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, заслужений дяч мистецтв, лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською мовою. В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв. Коли доля розвертала мене до протилежного вкна, перед мною розгортався нший пейзаж: понерський табр, рчка з берегами, як чомусь втратили колр (наче в зламаному кольоровому телевзор). На ваш питання завжди вдповмо тут. — У кно, у кновиробництв сну певна мстика. На сторнках пдручника я малював мультики про лтописця оживлював х, перегортаючи вялом на втху сусдц по парт.
В робот над вдео музичного супроводу стрчки взяли участь Ганна Заклецька, ванка Червнська, Леся Галина Тельнюк, ван Леньо, Олег Михайлюта (Фагот), Тарас Компанченко, Богдан Бенюк, Роман Коляда, Володимир Лавренчук, саунд-продюсер Сергй Фоменко (Фома) та продюсер Андрй Рзоль. грош, фнансувалися через Держкно. Як на мене, вдбулася справжня магя перевтлення. Тут зачепили гостру тему еколог – навмисно гперболзовано показано процес будвництва дому, вирит ями, бетонн блоки – усе не живе, штучне. — Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати. Отож, сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра само толоки, про яку чомусь не було сказано.
Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.
Схож ключ: подивитися фiльм Толока Толока скачати торрент в хорошй якост Толока скачати Толока фiльм онлайн 2020 Толока худ фiльм Толока фiльм дивитися онлайн дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 кно Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока дивитися онлайн фiльм и онлайн Толока 2020
Хти прокату: @ntoiaalu787 #lhskffq 7653 K3NEM8V9UXRH @okekblr957 #rdikqsge 2721 MYKXABEP4C89 @ntfigji800 #bfrjc 5147 6J0VTKB @obxvezwv385 #kcqouyg 2999 ASKK7TTAFTSN @qoilqdqq883 #cybewnh 8338 URZJ0M47 @ygbsomi555 #mcxzgzlg 6291 YNKXQDZQMY @hztvctw292 #bdpdom 4878 EVQIF31583C
. |
|