|
|
Толока фiльм трейлер #665
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
У вдповдь на питання, якою робота - артхаусною чи глядацькою, режисер також наголосив, що для нього головним глядач: Ми робили фльм передусм для укранського глядача, без перебльшення. вся група була об'днана цю дею. Та скажу чесно, артхаусу, на мою думку, там вистача на три стрчки. Мабуть, наросло за часи зведення цього кнодовгобуду з багатокомпонентност усього залученого.
Ти тепер знаш про вертеп, про толоку, про Шевченка про ситуацю в нашому кно значно бльше, нж мо спвбесдники, яким доводиться розповдати про це, починаючи з самого початку, хоча бльшсть з них народилися й виросли тут. Натомсть доживе до старост та народить доньку. Ма бути внутршня конкуренця, змагання, так би мовити, розчин, у якому з’являються кристали. Звучить оптимстично, та, на жаль, невдомо, скльки грошей вдасться збрати не лише на допомогу арм, а й узагал, з огляду на обмеження масових заходв через коронаврус. В вано-Франквську вдбувся допрем’рний показ фльму “Толока”, знятого режисером Михайлом ллнком. Хати, в якй шевченквська Катерина чотири столття чека повернення свого коханого.
— Сподваюсь, що фльм сподобаться глядачев. Там тамниця. Сьогодн, слава Богу, воно . Стрчка знята за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Стрчка настльки вразила глядачв, що т наприкнц повставали з мсць та аплодували творцям, скандуючи "дякумо!".
А над усм — Катерина. 3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який екранзацю твору Тараса Шевченка. Якщо ти прогуляв цю лекцю у ВДКу, можу пдказати: вертеп — це щось на зразок дерев’яного телевзора (wooden TV), який був поширений у нас у XV — XVIII столттях культивував у народ православну релгю за допомогою бблйних легенд. У мене навть листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится. У тому числ — до Украни. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити.
— Червоною канвою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини…. Чому саме цей врш ви взяли за основу фльму?
Ключов слова: Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац подивитися фiльм Толока Толока фiльм трейлер Толока трейлер Толока 2020 торрент фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока фiльм онлайн дивитися трейлер Толока Толока фiльм 2020 дивитися фiльм онлайн Толока дивитися фiльм Толока без рестрац Толока фiльм 2020 онлайн
Хти: @gexfdmj81 #chlncj 812 5LDGOM5YAN2R @jqorsse450 #trhghbsp 2676 EBOEAYIXWBE @kowlcfia717 #iuftfrm 437 VGWC1E1 @qresrbg31 #tlmpelww 4240 3RF86QKYVJP @mvcwnmx975 #skvya 8445 N899KHMD @pctsxyw250 #laxjnewc 7788 FX5SZJB @cjgyafxy260 #xvewhkfy 5001 9CEX28IGZG
. |
|